- Web sitesi
- www.forumexe.com
- İsim
- Emin
- Konbuyu başlatan
- Moderatör
Photoshopta Resim Kıvırma
Arkadaşlar bu derste resmi yırtılmış gibi göstereceğiz…
1-Önce Photoshopta resmimizi açıyoruz….(Ben angelina joile yi seçtim)
2-Resmin kenarını kıvıracağımız alanı seçiyoruz ve üstüne gelip sağ tıklıyoruz “layer via cut” a tıklıyoruz…Daha sonra edit menüsünden “Transform>Flip vertical” seçeneğine tıklıyoruz ve tekrar edit menüsünden “Free Transform” seçeneğine tıklıyoruz resim aşağıdaki gibi olacaktır…
3-Daha sonra resmi uygun şekilde çevirip yerine oturtuyoruz…
4-Şimdi de Edit>Transform> warp seçeneğini tıklıyoruz ve yukarıya doğru çekiyoruz….Tabi bunu resmimize göre ayarlıyoruz
5-Layerimize sağ tıklıyoruz ve ”blending options” u seçiyoruz… ve ayarları aşağıdaki gibi ayarlıyoruz…
6-SONUÇ
İLK HALİ
SON HALİ
Arkadaşlar bu derste resmi yırtılmış gibi göstereceğiz…
1-Önce Photoshopta resmimizi açıyoruz….(Ben angelina joile yi seçtim)

2-Resmin kenarını kıvıracağımız alanı seçiyoruz ve üstüne gelip sağ tıklıyoruz “layer via cut” a tıklıyoruz…Daha sonra edit menüsünden “Transform>Flip vertical” seçeneğine tıklıyoruz ve tekrar edit menüsünden “Free Transform” seçeneğine tıklıyoruz resim aşağıdaki gibi olacaktır…

3-Daha sonra resmi uygun şekilde çevirip yerine oturtuyoruz…

4-Şimdi de Edit>Transform> warp seçeneğini tıklıyoruz ve yukarıya doğru çekiyoruz….Tabi bunu resmimize göre ayarlıyoruz

5-Layerimize sağ tıklıyoruz ve ”blending options” u seçiyoruz… ve ayarları aşağıdaki gibi ayarlıyoruz…

6-SONUÇ
İLK HALİ

SON HALİ